Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen? - Tandenbleek store

Gepubliceerd jan. 31, 22
6 min read

Witte Tanden Strips

Tandenbleker Kopen? Alle Tandenblekers Online  Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

Wil jij een stralend wit gebit? Dan zijn de professional Whitening Strips van Holysmile precies wat je zoekt! Met 14 behandelingen in een doosje kun je lang vooruit. Deze whitening strips zijn een absolute must-have als het gaat om het maximaal wit maken van je gebit. Met activated coconut charcoal als basis, en belangrijke natuurlijke toevoegingen en mineralen voor het ideale resultaat! Verspil geen honderdeneuro's aan dure tandenblekers.

Een vernieuwde formule waarbij je makkelijk thuis op de bank je tanden kunt bleken en geen last krijgt van gevoelige tanden (crest whitestrips). Maak je tanden na 14 dagen tot wel 8 tinten witter met de coconut charcoal whitening strips van Holy, Smile. Bleek je tanden overal waar je wilt! Niet veel tijd op een dag? We hebben de tandenbleekstrips extra makkelijk voor je gemaakt zodat je ze bijvoorbeeld zelfs onderweg, tijdens het opmaken of scheren kunt gebruiken.

100% veilig en peroxidevrij. De formule van de producten van Holy, Smile zijn onder strenge voorwaarden samengesteld en gekeurd.

Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet voor uit en je kunt het geheel op je eigen gemakje doen. Maar is het wel zo’n goed idee om zelf thuis tanden te bleken? Daar gaan wij het in dit blog over hebben. Waarom willen mensen thuis hun tanden bleken? De meeste mensen willen graag wittere tanden.

Bovendien zijn er allerlei goedkope middelen te vinden waarmee je zelf thuis je tanden kunt bleken. Al deze dingen zien mensen die thuis graag hun tanden bleken als grote voordelen. Wij van De Tandenbleker Nederland, zijn het daar helaas niet mee eens. Hoe kunt u thuis uw tanden bleken? Er zijn genoeg middelen op de markt om zelf thuis je tanden witter proberen te maken.

Bleektandpasta Bleektandpasta is een tandpasta waarvan het merk belooft dat je wittere tanden krijgt, als je er jouw gebit mee poetst. Echter is niets minder waar: in bleektandpasta zit ontzettend weinig bleekmiddel, waardoor je tanden er niet echt witter door worden. Bleeklepel van de tandarts Wil je het zelf witter maken van je tanden serieuzer aanpakken? Dan kun je kiezen voor een bleeklepel van de tandarts.

Advanced Teeth Whitening Strips - Tandenbleek store

Echter vinden wij dat hier wel een aantal haken en ogen aan zitten. Zo moet de tandarts er eerst mee akkoord gaan dat je een bleeklepel wilt. Wanneer een tandarts de staat van je gebit niet goed genoeg vindt, kan hij weigeren om je aan een bleeklepel te helpen. Bovendien zijn de eenmalige kosten voor het laten maken van zo’n lepel circa €250,-.

Bovendien hoef je daarvoor niet eerst een bleeklepel te laten maken en daar op te wachten. Nee, je kunt gewoon plaatsnemen in een van onze comfortabele stoelen, op de door jou gewenste, datum tijd en locatie (tanden bleek strips). Nog een nadeel van de bleeklepel vinden wij dat je er een waterstofperoxide gel bij krijgt.

Whitening strips Tegenwoordig zijn er niet meer zo veel whitening strips op de markt, maar ze bestaan nog wel degelijk. De 3D Crest White Strips schijnen goed te werken en zijn de meest populaire strips om tanden te bleken. Echter is een groot nadeel van deze strips dat ze pijn kunnen doen aan de tanden.

Gleamwhite Whitening Strips Online Bestellen, De Beste Kwaliteit - Tandenbleek store

Bleekkits Online zijn er allerlei bleekkits te vinden, waarin alle spullen en middeltjes zitten die nodig zijn om zelf thuis tanden te bleken. Echter is er van de bleekmiddelen in deze kits niet 100% te zeggen of ze voldoen aan de eisen die in 2012 werden gesteld (tandenbleek strips). Hierdoor is ook niet te garanderen of deze bleekmiddelen wel veilig zijn voor het gebit. tandenbleek strips.

Misschien zien je tanden er op korte termijn stralend wit uit, maar op langer termijn richten de bleekmiddelen zeer waarschijnlijk schade aan het gebit aan (zelf tanden bleken). Conclusie .

Appelazijn Je mond spoelen met appelazijn: volgens sommigen zou het helpen om je tanden witter te maken. Maar het is niet aan te raden om dat uit te proberen. De PH-waarde van appelazijn ligt tussen de 3,5 en 4. Dat houdt in dat het erg zuur is voor je tanden.

Review-mening: Witte Tanden Met crest Whitestrips

Als je daarna bijvoorbeeld je tanden zou poetsen, doe je je tanden onherstelbare schade aan. Houtskool en baking soda Ook zou het goed zijn om je tanden te poetsen met houtskool of baking soda. Ook dat is af te raden. Dit werkt namelijk eigenlijk hetzelfde als een schuurmiddel. Je schuurt op deze manier krassen in je tandglazuur - whitestrips.En dat zorgt niet voor een witter, maar juist een geler gebit. Whitening strips uit het buitenland Op verschillende websites kun je bleekstrips kopen. Dit zijn kleine plakstrips met waterstofperoxide erop. Als je een kuur van 10 strips voltooit, waarbij je de bleekstrip op je tanden plakt en een half uurtje laat intrekken, worden je tanden inderdaad witter.

In Nederland wordt ook waterstofperoxide gebruikt om tanden te bleken. Maar in Nederlandse bleekproducten mag volgens de Europese richtlijnen niet meer dan 0,1% waterstofperoxide zitten, tenzij het product wordt gebruikt door de tandarts. In andere landen zijn deze richtlijnen anders, waardoor er behoorlijk agressieve bleekmiddelen op de buitenlandse markt te verkrijgen zijn.

Veilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat?

Witte Tanden Strips - Tandenbleek storeTandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen? - Tandenbleekstore.nl

Zo kan het de wortel van je tand van buitenaf afbreken. Iets wat maar moeilijk te herstellen is. Tandarts Wie zijn tanden wil witten, kan het beste naar de tandarts stappen. Deze gebruikt gecontroleerde middelen die niet of minder schadelijk zijn voor je tanden. Het allerbeste is natuurlijk om je tanden niet te bleken, en ze gewoon te laten zoals ze zijn.

In magazines, op de verschillende sociale mediakanalen en op tv, het is niet te missen dat steeds meer celebrities stralend witte tanden hebben, voor de perfecte Hollywood smile. Dat is natuurlijk niet het gevolg van een flinke poetsbeurt, maar van één of meerdere behandelingen die ze ondergaan hebben. Klinkt misschien bijna als een ver-van-mijn-bed-show, terwijl ook voor jou een witte lach binnen handbereik ligt.

Benieuwd hoe? Eenvoudig thuis je tanden bleken met 3D Ultra Whitening Strips is het antwoord. Hoe werkt zo’n tandenbleekset precies? De Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips doen meer dan alleen het zorgen voor een wit gebit. Ze zorgen er ook voor dat vuil en bacteriën verwijderd worden. Hierdoor lijken je tanden niet alleen schoner, ze zijn het ook echt.

Whitening: Wat Zijn Je Mogelijkheden? - Tandenbleekstore.nl

Ze hoeven ook maar 30 minuten te blijven zitten. Het resultaat? Een gebit dat tot 8 tinten witter is. Een kind kan de was doen. Makkelijk bleken wanneer jij dat wilt Het is ook ontzettend fijn dat je voor het tanden bleken de deur niet uit hoeft. Je blijft lekker in je eigen vertrouwde omgeving en kiest zelf het moment uit waarop je de whitening strips gebruiken wilt.

Dat scheelt het inplannen van een afspraak, reistijd en behandelingskosten. Is thuis je tanden bleken schadelijk? Het kan erg verwarrend zijn. De één zegt dat je het zelf bleken maar beter niet kunt doen, terwijl de ander er juist bij zweert. Hoe zit dat nou precies? Waar je vooral op dient te letten, is dat je niet zomaar ergens whitening strips aanschaft.

Meer van Afvallen

Navigation

Home

Latest Posts

Huidvitamines

Published Sep 18, 22
6 min read

Eten En Weten

Published Sep 16, 22
6 min read