Ionisch Colloïdaal Zilver 300ml - Supplementen

Gepubliceerd feb. 26, 22
6 min read

Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven

We danken dit instrument aan de heren Tesla, uitvinder van de wisselstroom, en Lakhovski. Al in 1920 ontwierpen zij de voorganger van de huidige MWO. Het verhaal gaat dat de werking te succesvol was en daarom is geweerd uit de ziekenhuizen. In de jaren 90 is het concept herontdekt en met moderne technieken opnieuw ontwikkeld. Hoogwaardig colloidaal zilver.

Algemene richtlijn over aantal te volgen behandelingen; Eén keer per week Eén keer per twee tot vier weken ingeval van preventie tegen ziektebeelden of ingeval van onderhoud van een gestabiliseerd ziektebeeld De wetenschappers gaan er van uit dat iedere cel zijn specifieke trilling heeft. Wordt een orgaan of een deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek, dan is de trilling van die cellen lager.

Wat Colloïdaal Zilver Voor Je Gezondheid Kan Betekenen

Wie Kent Colloïdaal Zilver?Colloidaal Zilver 500ppm

Alle cellen nemen exact die trillingen op die zij nodig hebben - Wie kent Colloïdaal Zilver?. Gezonde cellen worden versterkt en verstoorde cellen gestimuleerd om op de juiste frequentie te gaan werken. Regeneratie is vervanging van beschadigde of verloren gegane cellen door gelijkwaardige, nieuwe cellen (Colloidaal Zilver - Zilverwater). Dit herstel of deze vervanging gebeurt op een volledig natuurlijke manier.

De grote antennes zorgen voor de frequenties waar de cliënt tussen zit. Het met gas gevulde lampje werkt plaatselijk. Plaats het lampje op de binnenkant van de polsen, dan wordt de reiniging van het bloed gestimuleerd. Op de leverstreek ondersteunt het de werking van de lever en dit geldt voor alle organen.

Crystal Colloïdaal Zilver 200ml

Dat laten we over aan de arts waar de cliënt onder behandeling is. Het enige wat we van onze cliënt willen weten is, waar de klacht(en) zich bevinden. Welke klachten kunnen we behandelen? De klachten die wij behandelen zijn heel divers. De behandeling kan onder andere een positief effect hebben op: ADHD Allergieën Angsten Astma Burn-out Collitus Ulcerosa Darmen Depressie Diabetes Eczeem Fibromyalgie Fobieën Hernia Hoge bloeddruk Hooikoorts Kanker Longemfyseem Maag Menstruatie Migraine MS Nekklachten Ontstekingen Osteoporose Overgang Pijnen Prostaatklachten Psoriasis Reuma Rugklachten Schildklier Slapeloosheid Spierziekte Stress Whiplash Ziekte van Crohn Ziekte van Lyme Ziekte van Parkinson Uiteraard is het niet zo dat het herstelproces bij iedereen even snel verloopt.

De enige contra-indicatie is dat iemand met een pacemaker niet behandeld mag worden met de MWO. De elektrische overdracht door de MWO en de ontlading in het lichaam hebben een pijnstillende werking zoals die veroorzaakt wordt door: Artritis Artrose Blessures Breuken Verstuikingen Zweren waar dan ook in óf op het lichaam.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Ionisch Colloïdaal Zilver 300ml - SupplementenColloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum

Keel-, neus- en oorinfecties zijn ook heel goed te behandelen. Behandeling met de MWO na een zware operatie kan het herstel mogelijk met wel 50% verkorten. Veel mensen hebben baat bij de behandeling van: Acne Fistels Kaak- en tandvleesontstekingen Staar Voorhoofdholte ontstekingen Electro magnetische golven therapie geeft een zeer goede ‘ondersteuning’ en versnelt het herstelproces in het menselijk lichaam aanzienlijk.

Behandeling met dit fantastische apparaat laat zien dat het niet alleen effectief werkt op het fysieke lichaam. Ook psychisch heeft de therapie een gunstig effect. Emotionele blokkades kunnen door de therapie ook opgeheven worden - nano zilver. Tijdens de behandeling, met welke combinatie dan ook, kunt u een aangename sensatie door je lichaam voelen.

Wat Is Colloïdaal Zilver?

Uw lichaam gaat afvalstoffen afvoeren. Cellen die op de verkeerde frequentie zaten en die het niet meer redden, worden afgebroken en door het lichaam uitgescheiden. Drink daarom veel zuiver water om het lichaam daarin te ondersteunen, anders kan het zijn dat u dáár weer klachten aan overhoudt. Het beste is gevitaliseerd of gezuiverd water te drinken.

Colloïdaal Zilver: Een Gift Van De Natuur.Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven

En colloïdaal goud om het immuunsysteem te versterken. Wetgeving dwingt ons u er op te wijzen dat geen van onze healingmethodes als vervanging dient voor de reguliere medische zorg. Wij zien het als je eigen verantwoordelijkheid te kiezen wat je wilt. Daarom zullen wij je keuze daarin onvoorwaardelijk accepteren .

Colloïdaal Zilver: Een Gift Van De Natuur.

door Ronna9-1-2021Beste vrienden, ik moet een verklaring afleggen voor dit maandelijkse bericht. In de afgelopen drie of vier maanden, na een routine bloedonderzoek, een verbazingwekkend aantal mensen die ik ken hebben aangetoond een aanzienlijke vitamine D-tekort. Verschillende mensen hadden zo weinig vitamine D dat ze kregen 50. 000 eenheden (IE) een keer per maand tot hun vitamine D-niveaus waren terug naar normaal.

Het is al jaren bekend dat vitamine D belangrijk is voor de gezondheid van onze botten en tanden, maar een dieper inzicht in de grotere rol van vitamine D in ons lichaam is relatief nieuw. Vitamine D werkt met voedingsstoffen en hormonen: het ondersteunt belangrijke minerale absorptie en metabolisme (vooral calcium en fosfor in het bloed en botten). Colloidaal zilver 10 PPM Colloidal Silver.

Wie Kent Colloïdaal Zilver?

bescherming tegen kanker). Het bevordert insulinegevoeligheid en bloedglucoseregulatie (insulineafscheiding). Studies hebben ook aangetoond duidelijke verbanden tussen vitamine D-tekort en obesitas, insulineresistentie, hart en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en depressie. Je lichaam kan zelf geen vitamine D vormen. In plaats daarvan wordt het veroorzaakt door blootstelling aan de zon (Wat is colloïdaal zilver?). Ik test nu al mijn patiënten en ik ben tot de verrassende conclusie gekomen dat meer dan 85% van mijn patiënten met vitamine D-tekort leeft."Theoretisch kun je genoeg vitamine D produceren met een paar uur per week in de zon – mits de UVB-straling sterk genoeg is.

Dr Pick gaat verder met te zeggen dat studies hebben aangetoond dat volwassenen 3. 000 tot 5. 000 eenheden (IE) per dag nodig hebben, en anderen raden nog meer. Raadpleeg uw eigen arts en controleert welke dosis het beste bij u is. AARTSENGEL MICHAEL:Geliefde Meesters, het is algemeen bekend dat de zon zijn leven gevende kracht door zijn stralen uitzendt.

De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver

Het is ook waar dat er geen leven op aarde zou zijn zonder de elektromagnetische straling van de zon, omdat de zon van het zonnestelsel die je aan de hemel ziet de levengevende warmte en licht biedt die nodig zijn om het leven op aarde in stand te houden. Maar wat je niet ziet, en wat de meeste mensen zich niet realiseren, is dat er een Centrale Zon boven en buiten elke zichtbare zon is die een veel hogere dimensionale frequentie heeft, en daarom is het onzichtbaar voor alle mogelijke middelen die momenteel beschikbaar zijn voor de mensheid.

Deze grote ballen van Gods licht zijn cool, comfortabel en glorieuzer dan je je ooit voorstellen. Want zij zijn waar alle glorieuze, grote stralende facetten van de Schepper wonen, en het is hun taak om de Primaire Levenskracht Substantie en/of het Full Spectrum Metatron Licht uit te stralen naar de zonnestelsels en de planeten in hen, inclusief de Aarde.

Colloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml

Hetzelfde geldt voor alle zonnestelsels, sterrenstelsels en universa van de gehele schepping. Dit is een zeer complex proces en vandaag zullen we niet dieper ingaan op het onderwerp. Wat we jullie willen uitdrukken is dat je zon veel meer levert dan alleen de warmte en het licht waar jullie je bewust van zijn.Ze droegen hoeden en sommige bedekten hun armen, maar het was noodzakelijk en niet schadelijk om vele uren in de zon te blijven. Geleidelijk aan is de ozonlaag aangetast door vervuiling, en het is niet meer zo dik als het ooit was in het verleden, waardoor een grotere hoeveelheid ultraviolette straling naar de aarde en de mensheid te bereiken.

Meer van Verlagen

Navigation

Home

Latest Posts

Huidvitamines

Published Sep 18, 22
6 min read

Eten En Weten

Published Sep 16, 22
6 min read